Končno trgovina, ki se potrudi

Že večkrat sem pisal o raznih spletnih in navadnih trgovinah. Predvsem v slabem smislu. Tokrat imam eno pozitivno izkušnjo. To je podjetje G-server d.o.o. iz Lesc na gorenjskem. Pri njih sem kupil že marsikatero stvar in bil zadovoljen.

Pred kakšnim mesecem mi je odpovedal disk na PC-ju, ki sem ga kupil pri njih. Takoj sem jih poklical in jim povedal kaj se je zgodilo in da je disk še v garanciji. Disk sem jim dostavil v trgovino in prosil, če mi lahko podatke na disku rešijo. Ponudili so mi, da lahko dokler ne dobijo informacij iz uradnega servisa o stanju diska, posodijo začasni disk. Ker zadeva ni bila nujna sem počakal in takoj, ko so dobili potrditev iz strani servisa, da je disk pokvarjen in da bo potreben nov disk so mi ga priskrbeli in nanj skopirali rešene podatke iz pokvarjenega diska. Tako sem v zglednem času imel zopet nov disk in tudi vse podatke.

Pri komuniciranju z zaposlenimi nisem imel nikoli problema in se je vedno, dalo dogovoriti tako, da smo bili vsi zadovoljni. Pri njih imam tudi gostovanje domene in moram reči, da zaeve delujeo tako kot je treba. Torej jih priporočam. Spletna trgovina je še v povojih zato jih sam raje kar pokličem ali pošljem mail kaj me zanima…

One thought on “Končno trgovina, ki se potrudi

  1. Pohvalim blog, saj na njem vedno najdem kaj zanimivega. Glede trgovine se strinjam. Meni so uredili računalnik, tako da nimam pripomb. Res prijazni in hitri.

    Na blogu bi pa mogoče rad videl še kakšno rubriko glede testnih beta programov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.