Špedicija in carina ter moj novi Panasonic DMC-FX150 – tretjič

Včeraj, 6.1. sem čakal moj paket. Ker ga ni prinesel poštar sem poklical v podjetje Speed IN d.o.o. in vprašal ali bo paket prišel preko navadne pošte. Gospa mi je zagotovila, da je bil paket poslan preko podizvajalcev in da ga bom dobil. In res pride hitra pošta DSV mislim da je bila. Fant me pokliče po GSM-ju da mu povem točno kje sem doma in ko pridem ven po paket začne zmajevati z glavo, da je čudno, da ga nima v kombiju ima pa papirje. Takrat sem mislil, da se mi bo strgalo. Komaj sem se zadržal in se dogovoril, da bo šel po paket.

V tem času sem poklical na Speed IN in mirno preveril kje je moj paket. Gospodična /gospa mi pove, da je v njihovem skladišču. No od tu naprej ap nisem bil več miren. Takoj sem zahteval šefa oz. odgovornega za reklamacije. Takoj sem dobil g. Uroša. Vso zgodbo sem mu razložil in zahteval odgovore in seveda, da še isti dan dobim paket. Strinjal se je z mano, da je bilo nekaj narobe v postopku. Ponavadi ta traja 4-5 dni. Sam mi je svetoval, da naj napišem pritožbo in zahtevam povrnitev stroškov, ki sem jih imel s tem. Seveda mi j ezagotovil, da bo paket še isti dan pri meni. In res je bil. Končno.

Sedaj pa sem samo še upal, da ni v paketu kaj narobe z poslano vsebino. In ni bilo. V paketu je bilo res vse tako, kot je bilo dogovorjeno. Vsaj nekdo se je držal dogovora.

No fotoaparat ima oznako FX180 namesto FX150 ampak to je samo različna oznaka glede na državo kjer se prodaja. Zraven sem kot darilo dobil še dodatno baterijo, kartico 4giga, mini tripod, zaščitno folijo za LCD, krpico za čiščenje, torbico in USB čitalec za SD kartice. Test bom objavil kasneje.

One thought on “Špedicija in carina ter moj novi Panasonic DMC-FX150 – tretjič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.